TIPDIL Akademik Yazılar

TIPDIL Akademik Yazılar

45 GÜNDE TIPDİL'DEN 50 PUAN NASIL ALINIR?

45 GÜNDE TIPDİL'DEN 50 PUAN NASIL ALINIR?

TUS ve DUS sınavlarından başarılı olan adayların yerleştirme işlemlerinin yapılabilmesi için yabancı dil yeterliliklerini ispatlamaları gerekir. Bunun için YDS, YÖKDİL SAĞLIK ya da TIPDİLsınavlarından minimum 50 almaları gerekmektedir. TIPDİL'de kritik eşik 50 diyebiliriz. Peki yaklaşık 45 günlük bir çalışmayla 50 skoruna ulaşılabilir mi? Hatta herhangi bir dershaneye gitmeden bunu kendi başınıza da başarabilirsiniz. Makalemizde sizi çok kısa sürede 50 ve üzeri puanlara ulaştıracak ipuçlarını paylaşıyoruz.

devamını oku



Ücret İadeli Eğitim Modeli

Bizimle çalıştınız ve istediğiniz skoru alamadınız, o zaman ödemiş olduğunuz tüm ücreti size kesintisiz olarak iade ediyoruz. Üstelik bunu resmi garanti belgesi ile yapıyoruz.

% 100 Başarı Garantili Eğitim

Mevcut İngilizce seviyeniz, hedeflediğiniz puan ve sınava gireceğiniz tarihe göre ayarlanmış sadece size özel bir eğitim modeli düşünün. Üstelik hiçbir sınırlama olmadan kendi hızınızda 7-24 online çalışma imkanı.

tipdil Ders Örnekleri

Önce Tüm Sistemi Keşfet!

Demo eğitim videolarımızı izleyerek eğitim kalitemizi satın almadan önce keşfedebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz üye olarak çalışma sistemimizi deneyebilirsiniz.

HEDEFLEDİĞİNİZ SKORA ULAŞAMAZSANIZ ÖDEDİĞİNİZ ÜCRETİN TAMAMINI HEMEN İADE EDİYORUZ!